Adele: "Ne očekujte uskoro novi album."

Pevačica je odlučila da se dobro odmori pre nego što se posveti radu na novim materijalima – a to će trajati još "dve do tri godine". Za magazin Billboard , 23-godišnja Adele je izjavila: "Mislim da ću tek sa 25 ili 26 godina objaviti novi album… O trećem albumu nisam još ni razmišljala. (…) Nestaću na neko vreme, i vratiću se sa novim albumom onda kada bude dovoljno dobar. Neću objaviti novu muziku dok novi materijali ne budu baš kako treba, i dok i sama ne budem spremna za tako nešto."

Adele je nedavno postavila rekord sa dva najprodavanija albuma godine ove godine - u pitanju su njen debi "19" i ovogodišnji drugi po redu album, koji su zajedno prodati u 4,5 miliona primeraka. Njen aktuelni album, sada već legendarni "21", prodao se u neverovatnih 3,4 miliona primeraka i predstavlja najprodavaniji album u Britaniji u ovom veku.

Adele je otkrila i da svoj bezbrižan pristup muzici i sopstvenom imidžu duguje tragično preminuloj koleginici Amy Winehouse: "Kao umetnicu, ne privlači me da imam neki konkretan plan. Koga briga da li se to ljudima sviđa ili da li su tu nešto 'shvatili' ili ne? Radije ću verovati sebi i snimati ono što se meni sviđa nego raditi muziku koju ne volim, nositi odeću koja mi ne odgovara, i menjati žanrove iz straha da neću biti u toku. To je nešto što dugujem Amy. Ona je stvarala muziku jer je u tome bila dobra i jer je upravo to želela. I bila je neverovatno velika muzičarka, ali je bila još veći fan muzike kao takve. Zbog toga sam naginjala prema njoj i slušala je i kad je pevala, i kad je pričala, ali i kada je režala."

Izvor: NME.com

Pogledajte još