Mnogima smetaju Partizanovi uspesi

0

Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić izjavio je da se stiče utisak da je sve više onih kojima smetaju uspesi tog kluba i da se zato ne biraju sredstva da se on "ukloni sa trona".

Nažalost, živi se u vremenu u kojem se na uspeh ne gleda sa simpatijom i pozitivnom energijom. Mi se bavimo isključivo sobom, ne kopamo drugima jame, pa ne očekujemo da u njih upadamo“, rekao je Đurić na novogodišnjem koktelu Partizana.

On je izrazio uverenje da će “kvalitet igara na terenu zauvek ostati merilo fudbalskih vrednosti”.

Prema njegovim rečima, uspesi Partizana u protekle četiri godine – sedam od osam mogućih trofeja u nacionalnom prvenstvu i kupu, motivišu klub da se ujedini i bude bolji i jači.

“Cilj nam je održati se na vrhu srpskog fudbala, pokazati naš talenat fudbalskoj Evropi, boriti se sa najbogatijim klubovima, pokazati Evropi talenat fudbalske Srbije, pokazati našu mladost kojom se najviše ponosimo“, naglasio je Đurić.

Koktelu su, pored brojnih ličnosti iz političkog i javnog života, koji su članovi uprave ili simpatizeri Partizana, prisustvovali ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić, direktor Bezbednosno-informativne agencije Saša Vukadinović i potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić.

FoNet

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.