Nataša Bekvalac u rijalatiju za 200.000 evra

Produkcija ovog šoua je ponudila ovu sumu Nataši za učešće sa partnerom po sopstvenom izboru, a kako saznajemo, osim s njom, producenti pregovaraju i s Borom Đorđevićem i još nekim članovima "Riblje čorbe", kao i sa Žikom i Jelenom Živanović iz grupe "Zana", piše "Alo".

- Čelni ljudi Televizije "Hepi" su u pregovorima sa Natašom Bekvalac, kojoj je ponuđena vrtoglava suma da uđe u "Parove". Oni joj nude da uđe sa partnerom po sopstvenom izboru na vremenski period koji sama bude odabrala. Ukoliko ovaj dogovor ne bude postignut, organizatori su voljni da Nataša uđe i sama, i to kao svojevrsna domaćica rijalitija. Takođe, oni bi napravili dogovor s njom i što se tiče vremenskog perioda koji bi ona provela u "Parovima", pa bi za taj novac morala minimum pet dana da boravi u rijalitiju, što je njihova poslednja ponuda. Pregovori se sada vode i sa Borom Đorđevićem iz "Riblje čorbe", kao i sa još nekim članovima njegove grupe, ali i sa Jelenom i Žikom iz "Zane". Takođe, učešće je ponuđeno i Nenadu Milosavljeviću iz benda "Galija" - otkriva za "Alo!" izvor blizak produkciji rijalitija "Parovi".

Kovačević: Nismo u vezi!

Priču da je Saša Kovačević novi izabranik Bekvalčeve, koja je juče odjeknula u medijima, oboje su demantovali.
- Saša je u društvu svog menadžera došao u Novi Sad. Imao je ideju o našoj muzičkoj saradnji i doneo mi je na preslušavanje nekoliko pesama. U lokalu u kom sam svakodnevno bila je svirka i na zahtev i skandiranje publike otpevali smo nekoliko pesama! Stoga, nema nimalo prostora za bilo kakve priče ove vrste! - izjavila je Nataša Bekvalac za dnevni list „Alo!“, a navodnu vezu s njom demantovao je i Kovačević:

- U Novom Sadu sam bio privatno, a posle toga sam se sa Natašom našao u klubu i zajedno smo otpevali nekoliko dueta na zahtev publike i zaista smo se dobro proveli. Ne vidim u tome ništa spektakularno i nisam u vezi s Natašom.

Pogledajte još