Božić: Loša odbrana, puno grešaka...

"Pristup je bio najlošiji u odbrani, napravili smo puno grešaka, ali kvalitet Reala je stvarno velik. Dali su nam preko 100 poena, stvarno imaju veliki kvalitet. Moramo da popravimo sve što nismo dobro
uradili i to u najkraćem mogućem roku, jer nas protiv Armanija čeka najteža moguća utakmica
", rekao je Božić posle meča.

Božić je kazao da pre meča protiv Armanija njegova ekipa igra protiv Cedevite u Jadranskoj ligi i da će posle tog meča pričati o poslednjem kolu Evrolige.

"Treba izvući pouke i uvideti greške iz ove utakmice. Ima do Armanija utakmica proti Cedevite pa neću ništa pričati. Ekipa ima dosta mladih i novih igrača, a jedan od nosioca je otišao pre nedelju dana. Nadam se da ćemo se popraviti u najbržem mogućem roku", kazao je Božić.

Centar crno-belih Raško Katić istakao je da u odbrani "ništa nije funkcionisalo".

"Odbranu smo baš igrali loše, svaki napad su lako završavali. Principe koje smo trebali da poštujemo, nismo. U odbrani nije ništa funkcionisalo, a u napadu je bilo ok. Dozvolili smo im da igraju njihovu igru", kazao je Katić.

On je rekao da su košarkaši Reala koristili kontranapade koji su im košarkaši Partizana omogućavali.

"Oni su se rastrčali i koristili lagane poene i kontre, tako da smo bili totalno van koncepta koji smo želeli da sprovedemo. Na poluvremenu smo imali rezultat, ali na početku drugog nismo odreagovali kako treba", rekao je Katić.

Košarkaš crno-belih Miroslav Raduljica rekao je da je njegova ekipa bila "stegnuta" u meču.

"Nije do pristupa koliko do energije, stegnutosti. Ovakve utakmice ne treba da se igraju kako smo mi igrali. Nije bilo dobro ni sa moje strane ni sa timske, tako da nema puno šta da se pametuje", rekao je Raduljica.

On je istakao da ekipa treba "što pre da se digne".

"Ništa nije izgubljeno, samo treba što pre da se dignemo. Imamo utakmicu u Jadranskoj ligi koja je jako bitna, a posle toga meč sa Armanijem u kojem ostaje cela sezona", istakao je Raduljica.

Krilo Partizana Milan Mačvan ocenio je da su crno-beli odigrali "lošu utakmicu".

"Odigrali smo lošu utakmicu. Krenuli smo dobro, sa nekom energijom, ali se onda to potpuno izgubilo, oni su otvorili par brzih kontranapada, gde su lagano završavali akcije", ocenio je Mačvan.

Mačvan je rekao da svi košarkaši Partizana očekuju da pobede Armani u poslednjem kolu Evrolige.

"Moramo da se dignemo jer nas ne očekuju samo utakmice u Evroligi, nego su tu i mečevi u Jadranskoj. Cedevita bi trebalo da bude uvertira pred Armani. Moramo da pokažemo da smo dobar tim i bilo bi lepo da dobijemo Armani", rekao je Mačvan.

Beta

Pogledajte još