Hugo Boss proslavio rođendan (FOTO)

Na čuđenje mnogih i bezbroj čuvenih pitanja ” Ko tu kupuje?”, već punih deset godina u Beogradu postoji prodavnica ovog svetskog brenda. U tu čast u butiku Boss store“ u Čika Ljubinoj uz brojne zvanice proslavljen je ovaj jubilej.

POGLEDAJ: FOTOGRAFIJE

U otmenom ambijentu svi modni sladoksuci našeg grada mogli su da razgledaju mušku i žensku garderobu i da uživaj u programu koji su slavljenici pripremili.

Ašok Murti nas je malo proveo kroz predstojeće trendove i otkrio da će aktuelne boje biti svakako siva, crna i boja leda. A zvuci violine su pristune malo razgalili i one koji baš i ne mogu sebi da pruže ovako luksuznu garderobu, podsetili da je, ipak, važno dobro se provesti.

Lena Kovačević

Pevačica Lana Kovačević je specijalno za portal Nadlanu.com otkrila da voli Hugo Boss kao jednu liniju koja, kako kaže, nosi neku klasiku sa modernim detaljima. – Ipak su oni nešto posebno.Mada ne mogu reći da nosim Hugo Boss , kao što to ne mogu reći ni za neki drugi brend ali svakako imam neke njihove detalje . Volim Zaru, Guess, Stradivarius….Sada kad razmislim volim italijansku garderobu

Gde ćeš za Novu godinu?

To je tajna, to ne mogu da vam kažem.

Šta želiš sebi u Novoj godini?

Pa nemate vi vremena sad za to . Šalim se, mada ima tu želja, ali najvažnije je da budemo zdravi, veseli, da svi oko mene budu dobro i to je najbitnije.

Posećuješ li portal Nadlanu.com?

Na vašem portalu pratim dešavanja u gradu ili kada mi dođu prijatelji iz inostranstva i nedostaje mi ideja u koji restoran da ih vodim… eto ulovili ste me..

Prvi glas Srbije- Ulazimo u kulminaciju, imamo još dve emisije, još samo četiri kandidata. U naredne dve nedelje, ćemo imati pobednika. Ja sam jako zadovoljna, sada su mi svi favoriti, već kad smo došli do finala. Ko god sada da pobedi neće biti greška.

Tu su bile i poznate dame: Duška Jakić, Branka Nevestić i mnoge druge.