Viljaš Boaš veruje u Toresa!

"Ne sumnjam u Toresov talenat, ali mislim da mu nedostaje motivacija i da nema samopouzdanje. Moramo biti izuzetno strpljivi sa njim", rekao je Viljaš Boaš engleskim medijima.

Reprezentativac Španije prešao je početkom godine iz Liverpula u Čelsi, ali je za "plavce" odigrao 35 mečeva i postigao samo pet golova. Tores je u poslednjih osam utakmica samo jednom bio u startnoj postavi.

"(Didije) Drogba će odsustvovati u januaru zbog Kupa afričkih nacija i to je velika šansa za Toresa da se vrati u top formu. Nije mi bitno ko će postizati golove sve dok klub igra dobro i beleži rezultate. Uvek biram igrače koji će više doprineti timu", kazao je Boaš.

On je istakao da je za napadača bitno da "pronađe put do mreže" I da se Drogba na taj način vratio u formu. Boaš se nada da će isto biti i sa Toresom.

"Igrač koji nosi broj devet na dresu uvek živi za gol. Fernando i Didije vam to mogu potvrditi. Napadači su najsebičniji ljudi na svetu, i to sa pravom jer oni ostavljaju loptu u mreži", rekao je trener Čelsija.

Beta

Pogledajte još