Spremni za Exit 2012?

Najpovoljnije ulaznice za Exit po ceni od 4490 dinara rasprodate su za svega nekoliko sati. Tako je preko 6000 najvernijih fanova već u decembru spremno za jedinstveni letnji provod na 13. Exitu, što je premašilo dosadašnje rekorde i očekivanja organizatora.

Najbrže kupce, pored popusta od 60%, festival nagrađuje i privilegijom da svakog narednog decembra pre svih, bez trke i po posebnoj ceni kupe ulaznice za Exit, a tu su i brojna druga iznenađenja. Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara, saopštavaju organizatori.

Od 15. januara počinje i prodaja ulaznica sa specijalnim popustom za srednjoškolce i studente, koji će na sajtu Gigstix.com moći da kupe ulaznice po ceni od 5490 dinara.

Na ovaj način srednjoškolcima i studentima će biti omogućeno da kupe ulaznicu za Exit sa popustom od 50% u odnosu na redovnu cenu ulaznice koja će iznostiti 10990 dinara. Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online putem sajta www.gigstix.com.

Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

Pogledajte još