Đoković opet prvi

0

Kažemo, opet prvi, a uopšte ne mislimo na tenis, već na tradicionalan "Izbor ličnosti sa životnim stilom ", koje je sedmi put po redu organizovala modna agencija "Fabrika, na kom se Novak ponovo okitio titulom.

Ovaj događaj ima za cilj da istakne medijske ličnosti koje treba da budu uzor mladima zbog svog odnosa prema životu, osobe koje su ambasadori živtnog stila – pa priznajte da ste odmah pomislili na Novaka, jer kome bi titula “ličnosti od životnog stila” pristajala bolje nego njemu.

Talenat, autentičnost,preduzimljivost, hrabrost, uspeh i način na koji su došli do njega, velikodušnost inovativnost, stav, to su bili parametri., da bi se dao glas jednom drugačijem sistemu vrednosti u Srbiji.

Priznjanja su dodeljena sinoć u Kolarčevoj zadužbini u još devet kategorija.

Kako Novaka porodica “prati u stopu”, nije iznenađenje da su baš Đokovići “porodica od životnog stila”.

Možemo slobodno reći da je tenis obeležio ovogodišnju dodelu nagrada jer je” timom od stila” proglašen “Teniski savez Srbije” . U ime svih naših tenisera nagradu je primio Nenad Zimonjić.

Muškarac čiji je stil ove godine da probudi humanitarnu crtu u našem drušvu, odnosno muškarac od “Životnog stila” je je Veran Matić dok je “Žena od stila” Biljana Lazarević.

Takođe, pored ostalih kategorija, nagrada se birala i među mladima koji se ističu talentom u oblasti nauke, kulture i sporta i njima će biti dodeljena jednogodišnja stipendija kako bi nastavili sa uspešnim radom.

Nagrade su uručene i mladom timu od stila, timu od stila, najuspešnijem bračnom paru i najstilizovanijoj osobi.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.