Prosinečki dovodi napadača iz Barselone?!

Hoće li Robert Prosinečki ove zime servirati “transfer bombu“? Na to pitanje verovatno ni on sam trenutno ne može da odgovori, ali kako saznajemo, pokušaće da u Crvenu zvezdu dovede napadača, ni manje ni više, nego iz redova evropskog i svetskog prvaka Barselone!

Naime, trener crveno-belih u četvrtak putuje u Španiju, gde tradicionalno provodi dane oko katoličkog Božića u porodičnom okruženju, a tu priliku iskoristiće da se vidi i s dugogodišnjim prijateljem Pepom Gvardiolom i zamoli ga za pomoć. Robi se nada da će u tom razgovoru dobiti “zeleno svetlo“ od trenera kluba za koji je nekad i sam igrao, da počne pregovore s nekim od napadača koji nisu u prvom planu Katalonaca.

Zvezda je u ovom prelaznom roku već odradila dosta posla – Krneta, Đuričković i Ožegović postali su profesionalci, stigli su Filip Mladenović, Marko Perović i Luka Milivojević, do kraja nedelje bi trebalo da se dogovori saradnja s Kasalicom i Maksimovićem iz Slobode, a čelnici kluba ne kriju da im je plan da dovedu još jednog špica i štopera.

Veoma je teško i pretpostaviti ko bi iz Barsine “ergele“ mogao da “zapleše“ na Marakani, a posle kraćeg istraživanja došlo se do nekoliko imena: Žonatan Sorijano (26 godina), Kristijano Telo (21), Rodri (21), Keirison (23)…

Sama pomisao da bi neko ko ima ugovor s Barselonom došao u Zvezdu, i to u trenutku kada crveno-beli ne igraju Evropu i imaju gotovo nenadoknadiv zaostatak za Partizanom, zvuči neverovatno, pa je onda pominjanje, na primer, Isaka Kuenke naučna-fantastika.

U svakom slučaju, nema sumnje da će se o ovoj temi narednih dana uveliko govoriti…

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još