Jelena Karleuša spasila čoveka od smrti

Pevačica poznata po smelim žurkama i kao jedan od najaktivnijih boraca za prava gej populacije, na svom Fejsbuk profilu je pre nekoliko dana napisala: ” Stefane, stani ti lepo iza mene, dete, pa ću i tvom tati i tvojoj okolini pokazati kako za tebe i tvoja prava i te kako ima ko da se bori. Stani iza mene, jer meni seljaci, primitivci i smradovi ne mogu ništa! Mogu samo da ga… Ovo važi za svakog Stefana u Srbiji, državi sa ljudima koji su svoja srca utopili u mržnju, mrak, ludilo. I dok primitivni mozgići pulsiraju od besa čitajući sve ono, ja znam da činim pravu stvar“.

Stefan koji je sada smešten u „sigurnoj kući“ u Beogradu, kaže za “Kurir” da je Jelena Karleuša Tošić jedna od retkih koja mu je pomogla da se izvuče iz depresije u koji je upao.

– Te reči su me ohrabrile. U trenucima kad sedim u sobici i ne smem da napustim zgradu, jer se plašim da će me neko napasti – priča nam Stefan.

Tetovaža posle pokušaja samoubistva

Kaže da je njene inicijale istetovirao pre dve godine, dok je ležao u bolnici posle pokušaja samoubistva.

– Većina će me sada osuditi i reći da sam lud. Ali… ne znate vi kako je to kada nemate nikoga ko bi vas razumeo i ko vas ne bi osuđivao. Bio sam u beznađu i popio sam tablu „bensedina“ i bočicu rastvora antibiotika. Ispirali su mi želudac, a ja sam iz bolnice otišao i uradio tetovažu s njenim inicijalima. Spasla me je smrti – priseća se Stefan.

JK ne priča na sav glas

Jelena Karleuša nije želela da komentariše poruku koju je ostavila na profilu na Fejsbuku, kao ni zbog čega ga je obrisala. Međutim, potvrdila je da će Stefanu pomoći.

– Ja ću njemu pomoći, ali ne želim da se o tome piše – rekla je JK.

Stefan u sve ovo još ne može da poveruje

Stvarno?! Ne šalite se sa mnom?! Ne mogu da verujem! Svi znaju da je diva, ali da je veliki čovek.