Mir, mir, niko nije kriv

Manekenka i fudbaler su se, na Vladimirovu inicijativu, sreli u kafiću na Vračaru, u blizini njihovog porodičnog stana, i rešili da svojoj ljubavi daju još jednu šansu.

- Bojana i Vladimir dogovorili su susret u kafiću, gde su proveli puna dva sata. Iako je svestan da je njihov brak na rubu propasti, Vladimir nijednog momenta nije želeo da čuje za razvod i predložio je supruzi da pokušaju da prevaziđu probleme - kaže izvor Pressa.

Ko plasira tračeve?

Trendseterka bez koje nema skoro ni jedne žurke, Bojana predlagala da se raziđu i tražila od Vlade da prizna da je vara, dok je on negirao sve glasine o svojim prevarama i ubeđivao ženu da treba da se pomire i ograde od svih tračeva koje, kako on tvrdi, neko namerno plasira.

Manekenka i golman Partizana posle žustre rasprave rastali su se pre dve nedelje. Zbog glasina da je vara sa izvesnom Jelenom Kuveljić sa Vračara, Bojana je tada izbacila supruga iz stana, a Vladimir je otišao u apartman u okviru stadiona "Teleoptik" u Zemunu. Bojana je nakon toga angažovala advokata jer je odlučila da stavi tačku na brak sa fudbalerom, a u međuvremenu je navodno utehu pronašla u zagrljaju rukometaša Vlade Mandića.

Pogledajte još