Univerzitet u Beogradu u Noći reklamoždera

Organizator manifestacije prihvatio je inicijativu Univerziteta u Beogradu, kao člana Konferencije univerzitetâ Srbije, da popust uz indeks od 25% važi za sve studente državnih i privatnih univerziteta u Srbiji.

Studenti pravo na popust mogu da ostvare isključivo na blagajni Centra „Sava, tako što će na uvid priložiti indeks uz kopiju prve strane indeksa koju će ostaviti na blagajni. Kupovina karata sa popustom biće omogućena već od sutra, četvrtka, 22. decembra 2011. godine. Cena karte za „mt:s Noć reklamoždera“, iznosi 800 dinara, a sa popustom za studente uz dogovoreni popust iznosi 600 dinara.

Univerzitet u Beogradu podržao je organizaciju manifestacije „Noć reklamoždera“, i kao partner se priključio jer kao i sama manifestacija podržava i promoviše identične vrednosti – znanje, kreativnost i inovativnost. Poznato je da su studenti Univerziteta u Beogradu tokom godine ostvarli značajne rezultate na takmičenjima u znanju na evropskom i svetskom nivou što je svakako najbolja prezentacija Srbije.

„Noć reklamoždera“, ja spektakl koji gostuje u više od 50 zemalja sveta, a ove godine slavi 30 godina postojanja. Ove godine, „mt:s Noć reklamoždera“, održaće se u subotu, 24. decembra 2011. godine, u Centru „Sava“, sa početkom u 20 časova.

Podsetićemo na neke od značajnijih rezultata studenata Univerziteta u Beogradu:

-studentski rad studenata Arhitektonskog fakulteta, našao se među prvih deset na prestižnom takmičenju Schindler award 2010,

- studenti Fakulteta organizacionih nauka osvojili su drugo mesto na Svetskom univerzitetskom debatnom prvenstvu,

-studenti Pravnog fakulteta pobednici su četvrtog međunarodnog takmičenja iz međunarodnog medijskog prava Monroe E Price Moot Court,

-studenti Elektrotehničkog fakulteta pobednici su 17. Međunarodnog takmičenja studentskih projekata u oblasti inženjerstva,

-studentski tim „Drumska strela“ drugi je na svetu,

-studenti Fakulteta organizacionih nauka na internacionalnom takmičenju u rešavanju studije slučaja Hult Global Case Challange osvojili su tređe mesto, a trijumfovali na regionalnom i tim studenata Strawberry energy koji su osvojili prvo mesto na „Nedelji održivog razvoja“ u Briselu u kategoriji smanjenja javne potrošnje.

Ovim putem Vas pozivamo da glasate za najbolju domaću reklamu na Internet portalu www.Nadlanu.com.

Pogledajte još