Prikazana kolekcija "Amazon Atitude" dizajnerke Ines Janković

Ova kolekcija je poznata po tome što je izazvala izuzetnu pažnju na poslednjoj Beogradskoj nedelji mode.

Za dobru muziku zaslužna je bila Tijana Todorović, a lepu atmosferu pravili su svakako mnogobrojni gosti, prijatelji i saradnici. Među prisutnima bili su i brojne ličnosti iz javnog i kluturnog života Beograda: Bojana Vunturišević i Petar Rudić / Svi na pod, Maja Uzelac, glumica Nada Šargin, glumac Milutin Milošević, Zoe Kidah iz Zemlje Gruva, glumica Vjera Mujović, Snežana Dakić i drugi.

Kolekcija "Amazon Attitude" je ispirisana misterioznim ambijentom Amazonskih suma i modernom ženom spremnom na izazove “urbane džungle “, naoružana svojom lepotom, jedinstvenim stilom i stavom. Mlada u srcu, spremna na pobedu u svim nivoima života. Ona je poštovana, obožavana i nezaustavljiva. Simbol lepote i moći, bez pretencioznosti. Kolekcija ima primese dandy stila kao i blagi uticaj ‘70-tih. Posebna pažnja usmerena je na apliciranje materijala različite obrade, kao što su plisiranje, preplitanje i ukrštanje.

I N E S predstavlja mlad domaći modni brend, namenjen elegantnoj ženi, prefinjenog ukusa i izraženog karaktera. Dizajnerka Ines Janković školovala se u prestižnim italijanskim Univerzitetima, IED u Firenci i Rimu i Istituto Maragoni u Milanu. Trenutno živi u Beogradu, gde je njen rad zapažen, prvo na konkursku za mlade talente, koji je organizovao magazin Grazia 2010. godine, kada je ušla u samo finale, a na poslednjoj,  30. Beogradskoj nedelji mode pobedila je na konkursu - Pierre Premier Best Designer 2011.

I N E S je prepoznatljiva po eleganciji, suptilnosti i čistom dizajnu.

Pogledajte još