Rođendanska haus žurka Tjuba uz di džej Pepea

S obzirom da je u subotu posebna prilika, odnosno četvrti rođendan „Tjuba“, da li dobro uigrani tandem boraca za disko pravdu Pepe i Puki sprema nešto posebno za proslavu?

P: Pripremamo poseban miks nekih haus standarda sa najnovijom produkcijom i po kojim dobrim butlegom. Očekujemo vesele ljude i pozitivnu atmosferu, kako i priliči rođendanskoj proslavi. Zabava će, po dobrom starom običaju, trajati do kasnih jutarnjih sati, a ulaz je, kao poklon svim gostima, slobodan.

(old_image)


Ovo je ipak samo zagrevanje za novogodišnje žurke koje ćeš takođe provesti u „Tjubu“. U četvrtak se vraćaš na „mesto zločina“ zajedno sa Džajls Smitom, Dejanom Milićevićem i Miki Tanskovićem, a za najluđu noć deliš gramofone sa Ojšom?

P: U goste nam stiže čovek koji je stvorio čuvene londonske "Secret Sundaze" žurke na kojima su nastupala neka od najvećih imena elektronske scene i od njegovog nastupa se sigurno očekuje mnogo. Svi koji dođu će sigurno imati prilike da čuju jako kvalitetan haus i dip haus. Što se tiče nastupa za Novu Godinu spremili smo gruvi haus, pomešan sa nekim klasicima i po kojim retro hitom. Naravno, biće tu i nekih iznenađenja.

Šta bi poželeo sebi, a šta čitaocima za NG i koji su ti radni planovi posle, s obzirom da kreiraš programske šeme klubova „Brankow“, „Mladost“ i „Tjub“?

P: Rečima velikog Al Grina - "Love & Happiness" svim čitaocima i sebi. Što se tiče planova, radiću i dalje na novom konceptu bara "Brankow“ u kome nas očekuje niz dobrih i zanimljivih nastupa. Osim di džejeva, nastupaće i džez, fank i pop bendovi, a održavaće se i kabaretske tačke, što je novitet u klupskom životu Beograda. Kad su „Mladosti“ i „Tjub“ u pitanju - uvek ima prostora da se uradi nešto novo i zanimljivo, ali da još ne otkrivamo šta će biti u pitanju.

Pogledajte još