Vilotić, Kadu i Čava imaju ponude, Tošić se vraća?

U prvu grupu svakako spada Milan Vilotić na koga se ne računa i klub će se potruditi kako i sam Robi kaže, da mu pronađe što bolje rešenje za nastavak karijere. Za njega su zainterseovani Lokomotiva iz Moskve kao i francuski Dižon.

Vilotićev dres sa brojem 15 već je preuzeo Luka Milivojević tako da njegov odlazak samo zavisi od toga koja će ponuda biti finansijski prihvatljivija za njega i klub, ali se pretpostavlja da klub neće previše biti zahtevan. Vilotić odigrao je 13 mečeva sa prosečnim učinkom, ali i nekim greškama koje se ne praštaju (makar kod navijača), dok je još veće probleme napravio Prosinečkom praveći lošu atmosferu u svlačionici.

Drugi igrač za kojeg je klub dobio ponudu je Mendeš Kadu. Brazlac koji je u prvom delu sezone u jednom periodu bio u fenomenalnoj formi, ali se kasnije povredio i propustio dosta mečeva, već neko vreme na oku je turskim klubovima. S obzirom da Kadu-u ugovor ističe u junu naredne godine, veća je verovatnoća da on napusti klub u januaru, nego da potpiše novi ugovor. Ove sezone Kadu je odigrao samo 12 mečeva, ali je imao odličan učinak od 6 golova i 5 asistencija.

(old_image)

Treći igrač koji bi mogao da ode ukoliko klub bude zadovoljan ponudom je Miloš Dimitrijević. Popularni Čava za ovih 6 meseci u klubu nije pokazao apsolutno ništa od onoga što se očekivalo od njega, pa samim tim i Robi neće imati ništa protiv da napusti klub, ako neki klub pošalje prihvatljivu ponudu.

Prema informacijama iz medija, ponudu je poslao Tokio iz Japana i očekuje se odgovor Zvezde u narednim danima. Miloš je igrao na 21 meču (od 22 ukupno) ove sezone i ima samo jednu asistenciju. Navijači su mu najviše zamerali na sporosti, kao i na tome da je od dolaska napabacio koji kilogram.

Od dolazaka naravno još uvek su aktuelni dolazak Maksimovića, Kasalice, ali i Duška Tošića kojem se pozjamica uskoro završava. Očekuje se da Robert Prosinečki obavi jedan razgovor sa njim po povratku u Beograd. Trenutno se radi i na dovođenju jednog igrača iz drugog tima Barselone.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još