Lanetu Gutoviću malo i 7.000 evra po epizodi!

- Više ne bih pristao na tu sumu. Sada bih tražio mnogo veću svotu! - kaže Gutović za "Blic".

- Bez obzira na gladnu decu Bijafre, siromašne radnike u ugljenokopima, beskućnike Pariza i na činjenicu da u RTS-u nisu dobili plate, ne bih igrao pod uslovima koji već nisu prihvaćeni, ali bih sada igrao samo po još većoj ceni od one u prošlom ponuđenom ugovoru koji su već odbili da potpišu. Inače sam i do sada visinu svojih honorara izricao kao presudu, a ne razlog za pogađanje, pa pošto mi je to već polazilo za rukom, nisam blesav da nešto u tome menjam - kaže Lane i ističe da visinu svojih honorara određuje lično.

Šibaću se špagetama i ići u krvet bez večere

U svom stilu Gutović nastavlja da sve čini bezobzirno i iz ličnog koristoljublja.
-Saopštavam visinu honorara mojim žrtvama sa kojima potpisujem ugovore samo u prisustvu kardiologa i psihijatra. Ako me jednoga trenutka bude ganula sudbina sirotih radnika RTS-a i ako me bude ophrvalo samopokajanje, šibaću se špagetima i ići u krevet bez večere. Toliko - zaključio je Lane Gutović u razgovoru za “Blic”.

Lik Srećka Šojića kreirali su Lane Gutović, Siniša Pavić, scenarista i Mića Milošević, reditelj još ‘82. godine kada je snimljen film „Tesna koža“. Nizali su se nastavci ove hit komedije, a onda se Šojić, vrsni majstor za dobe žurke, preselio na male ekrane, u seriju „Bela lađa“.

Pogledajte još