Australijanci se pribojavaju utakmice sa Brazilom

ERINGEN, 15. juna 2006. (Beta-Rojters) – Reprezentativci Australije zabrinuti su da će ekipa Brazila na njima iskaliti bes zbog velike kritike koju su igrači pretpreli nakon neubedljive pobede nad Hrvatskom u prvom kolu Grupe F.
Australijanci i Brazilci sastaju se u drugom kolu svoje grupe u Minhenu, u nedelju.
Aktuelni Svetski šampion, ekipa Brazila, došla je do pobede nad Hrvatskom 1:0 nakon teške borbe, ali se Australijanci plaše da bi kritike zbog loše igre u tom meču mogle da podstaknu južnoamerikance da zaigraju znatno bolje.
“Takva situacija kod Brazilaca ponavlja se skoro na svakom takmičenju. Iako ne igraju najbolje, oni pobeđuju i polako ulaze u formu”, rekao je selektor Australije, Gus Hidink.
Defanzivac Australije, Luk Nil, takođe je izrazio bojazan da će svoj kvalitet Brazilci pokazati upravo na meču s njegovom ekipom, koja je u prvom meču pobedila Japan 3:1.
“Nismo pod pritiskom da moramo da pobedimo, jer svi računaju da će Brazil osvojiti sva tri boda. Samo je pitanje vremena kada će Brazil početi da igra odlično, a na nama je da ih sprečimo da to učine baš protiv nas”, kazao je Nil.
Australijanac, Tim Kahil, veruje da Brazil nije pokazao ni delić svoje snage, ali da njegova ekipa nema razloga za strah jer će, bez obzira na mogući poraz, ostati upamćena u istoriji kao prva reprezentacija te zemlje koja je postigla gol i pobedila na Svetskom prvenstvu.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.