Šta je Beograd dobio u 2011?

Restoran u Beogradu koje, ukoliko niste, svakako morate posetitii u 2012.!

1. Restoran Homa

Nalazi se u manje prometnom delu Dorćola, na uglu Dositejeve i Senjanina Ive i jedno je od mesta koja pretenduju da budu apsolutni hit u gradu. Zašto? Zbog enterijera, usluge, hrane koje je više nego ukusna. Te specijalitete možete jesti samo ovde.

2.Restoran Sqare Nine

Otmeno. Mesto koje će vam razbiti predrasude da su hotelski restorani nepristupačni i preskupi. Ovo je fine dinig Restoran, koji će vam pomoći da svakog oborite s nigu.Greh je ne doći u ovaj restoran!

3. 2.0 Dijagonala

O ovom restoranu se pričalo i pričalo… dok se jedni kunu u sve što napravi Vlada "Zaplet" jer to, kako tvrde, mora biti dobro, drugi kažu da su očekivali , ipak, malo više. Sve u svemu, novo mesto za nove i stare gradske face.


4. Restoran Kašmir

Beograd je dobio Andriju Milošević u ulozi ugostitelja, tako da ako volite njegov lik i delo, ovo je mesto gde ga možete videti .A ako ga baš i ne volite u restoranu "Kašmir" je dobra klopa i super atmosfera, dovoljno do prošetate do Strahinjića bana.

5. El Derecho

"Pravdu" je u Beograd doneo Ivica Dragutinović i odlučio je da to bude na mestu nekadašnjeg Bonafidesa, u zgradi Pravnog Fakulteta. Lokal je tokom dana prilagođen studentima, dok se u popodnevnim i večernjim satima "El Derecho" okreće se gostima koji vole dobru hranu i večernje izlaske

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.