Upoznajte šampiona u masturbiranju! (VIDEO)

Od 2009. godine, momak iz Tokija - Masanobu Sato drži svetski rekord u masturbiranju, a svoj "talenat" tradicionalno potvrđuje u San Francisku na manifestaciji posvećenoj samozadovaljavanju pod nazivom "Masturbate-a-thon".

Mladi Japanac je ove godine oborio svoj sopstveni rekord uspevši da masturbira neverovatnih 9 sati i 58 minuta. Da bi se priremio za ovo naporno takmičenje, Masanobu je plivao dva puta nedeljno i dobio 5 kilograma čistih mišića neophodnih za ovaj poduhvat.

Holandski TV šou "Metropolis" je otišao u Tokio da intervjuiše šampiona čega video možete videti u nastavku. Kako saznajemo, Masanobu dan počinje masturbiranje dok mu devojka meri vreme izdržljivosti.

Međutim, za razliku od mladog šampiona u masturbiranju, njegova devojka nije preterano zainteresovana za seks, što ga ne pogađa previše jer on svoje potrebe, na kraju, uvek može da zadovolji sam.

Iako je Masanobuov hobi masturbacija, a hobi njegove devojke šivenje haljina, oni su ipak srećni u vezi. Ali, on priznaje da i dalje više voli devojke iz anima (japanskih animiranih filmova), nego prave devojke. Sledeći cilj mu je 10 sati masturbiranja bez prestanka.

Pogledajte video i upoznajte šampiona u masturbiranju Masanobua Satoa!

Pogledajte još