Najlošije odeven muškarac na svetu je…

0

Možda ovaj frajer ne stari od kada je bio Džordan Katalano. Možda mu je i dovoljno "30 sekundi do Marsa". Svejedno, često se obuče sasvim šokantno.

Dame koje su odrastale uz seriju “Moj takozvani život” (My So-Called Life), svi koji su ludi za filmom Darena Aronofskog “Rekvijem za san” (Requiem for a Dream), odnosno brojni ljubitelji muzike benda 30 Seconds to Mars – oprostite, ali ipak ima smisla što je magazin “GQ” proglasio glumca/muzičara Džareda Letoa za “ekstravagantno užasno odevenog muškarca” tokom 2011. godine.

Suština “Leto kompleksa” jeste što je on muškarac koji može da priušti odelo sa potpisom Aleksandra Mekvina – nesumnjivo veoma lepo – ali se ipak opredeljuje za Ugg papuče i dizajnirani ćebe-duks – piše “GQ” u objašnjenju svoje odluke da ne baš laskavu titulu dodeli, nesumnjivo, jednom od najzgodnijih poznatih frajera na svetu, koji je, pored toga, talentovan glumac, a i frontmen mnogima omiljenog benda.

Da Džared Leto zna da uprska stvar sa odećom, a i frizurama – stvarno zna. Ovaj momak, čijem izgledu godine kao da ne čine ništa, ima zaista previše ekstravagantne modne odluke, među kojima su šarena “čirokana” i u crno nalakirani nokti najmanje problematična stvar. Pa, evo, pogledajte sami…

Međutim, nije uvek baš sve tako crno u modnom životu Džareda Letoa. Tako da se “GQ” možda ipak više fokusirao na (bezbroj) njegovih promašaja zaboravivši da Džared i te kako zna da se “picne”… kada nije previše u fazonu “ja sam rok zvezda”. Mada, sasvim je OK i da ulicom stalno šeta ovako “odeven”…

Bilo kako bilo, Džared malo kome ne privlači pažnju, a Nadlanu.com vam preporučuje da ga pogledate, pored ostalog, u filmu “Mr. Nobody” nakon koga se “filmski ulenjio” zbog svetske turneje sa bendom 30 Seconds to Mars. Iako ima veoma kul glas, nešto baš i nismo fanovi benda u kome je sa svojim bratom, ali opet, kada čujemo njegovu obradu hita Lejdi Gage “Bad Romance“, malo (više) nam nije dobro koliko je to seksi… Poslušajte i preznojite se!

SAZNAJ: Ko je, za razliku od Džareda, Frajer godine po mišljenju magazina “GQ”?

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.