Novogodišnji Matine u hotelu Square Nine

,, Square Nine’’ hotel Beograd 31.12.2011 od 13 do 18 časova za Vas organizuje Novogodišnji matine ručak po ceni od 2011 dinara po osobi. Rezervacije možete napraviti na broj telefona 011 3333 510.’

,, Square Nine’’ hotel predstavlja novi koncept u srcu Beograda. Delo je poznatog arhitekte Isaja Vinfelda i nalazi se na nekoliko minuta hoda od najvažnijih turistickih atrakcija, kulturnih institucija, bogate beogradske ponude najatraktivnijih restorana i barova, Kalemegdanske tvrdjave i pešačke zone Knez Mihailove ulice.

Hotel poseduje 45 elegantnih i prostranih soba i apartmana koji su opremljeni Pratesi posteljinom, toaletnim priborom Hermes, aparatima za kafu Nespresso, a kupatila su sa tusevima i dubokim kadama od prirodnog kamena.

‘’Square Nine’’ restoran je idealan izbor za poslovne ručkove i večere, kao i privatne posete ili porodična okupljanja uz koncept nedeljnog ručka ‘’Such a Brunch’’.

,,Square Nine’’ je ušao u uži izbor kao najbolji poslovni hotel na svetu 2011. godine od strane čuvenog Wallpaper časopisa. Samo mesec dana nakon proglašenja, ,,Square Nine’’ hotel Belgrade izabran je od strane Forbs magazina kao jedan od najboljih novih hotela sveta u 2011. godini. ‘’

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.