fbpx

Navijačica Mančester Sitija napravila venčanicu od dresova

Karen Bel (38), strastvena navijačica fudbalskog kluba Mančester Siti odlučila je da svoju posvećenost "Građanima" potvrdi svojom venčanicom. Ona je sama napravila venčanicu od kolekcije dresova svog supruga, čime je svakako uspela da poštuje pravilo "nešto plavo".

Kada je Sajmon (49) zaprosio Karen ona je znala da definitivno neće izabrati belu venčanicu, već nešto što će im oboma značiti. Uzela je njegovu kolekciju dresova Mančester Sitija koju je skupljao još od osamdesetih, sela za šivaću mašinu i nakon tri nedelje vrednog rada nastala je haljina koju možete videti na fotografijama.

Naravno, Karen i Sajmon nisu otišli na "normalan" medeni mesec, već su se odmah nakon ceremonije venčanja uputili na utakmicu svog omiljenog kluba koji ih je "častio" pobedom na klubom Stouk i to sa 3-0.

- Želeli smo da napravimo nešto drugačije, jer smo oboje već bili u braku. Šila sam šest noći tokom tri nedelje. Bio je to posao iz ljubavi - objasnila je Karen.

Sajmon je, naravno, bio oduševljen: "Bio sam zadivljen kada sam je video. Dresovi su bili u koferu u stanu i žrtvovao sam ih kako bih dokazao svoju posvećenost."

Čestitamo Karen i Sajmonu, a i Mančester Sitiju!

Nekako, odmah smo se setili divne knjige Nika Hornbija "Stadionska groznica" i filma iz 1997. nastalog po toj knjizi u kome Kolin Firt igra pasioniranog navijača Arsenala koji se zaljublje i onda... Da, moguća je romansa sa fudbalskim fanom!
Pogledajte ovaj film u nastavku!POGLEDAJ: Najlepše filmske venčanice svih vremena!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.