Majestic: Zalogaj sa pravom merom

Sagrađen davne 1936. godine Majestic“ je oduvek bio stecište beogradske gospode, pa je i danas tako. Već u dva popodne u restoranu hotela gotovo da nema mesta. Atmosfera koja odiše duhom tradicije i davno prošlih vremena, nalikuje na atmosfere evropskih prestonica, kao što je recimo vanvremenski Beč.

„ Majestic“ je smešten u samom centru grada, a ipak je dovoljno ušuškan da vam pruži trenutke u kojima ćete svakako uživati.

(old_image)

Specijaliteti nacionalne i internacionale kuhinje koje pripremaju su nadaleko poznati i zadvoljavaju i najprobirljivije gurmane. A ono što je i onako vrhunsku kuhunju sada lansiralo u sam vrh beogradske gastro -scene su poslastice , za koje se već tru godine, brine jedna dama koja je šef poslastičarnice.

Slađana Adamović nam kako kaže uložila puno truda da hotel postane poznat i po poslasticama.Ono što vam svakako preporučuje je majestic šnit, Anatortu, tuti fruti, sufle od čokolade, specijal sitinih kolača. Italijanski tiramisu, služe kao gotovo nijedna poslastičarnica u gradu- u čaši.

Voleli biste da u toplini svog doma uživate u ovim savršenim poslasticama? Ima rešenja! Oni će vam napraviti šta god želite i dostaviti vam do vrata.

Ono što je posebno zanimljvo iz njihove karte deserata sutufahije, kojih nema na mnogo mesta u gradu.

Ipak Slađana kaže da nema pravila i da najpoplularniji desert ne postoji, svi su traženi.

Majestic je jedan od restorana u Beogradu koje sa ponosom možete pokazivati strancima i reći:Ovo je moj Beograd!

Pogledajte još