Nataša Bekvalac veruje u Deda Mraza!

- Božićne praznike Hana i ja provešćemo na planini odmarajući se. Već smo se smestile i planiramo da uživamo što više. Nova godina i Božić su praznici kojima se moja ćerka posebno raduje, pa i ja s njom. Otkad sam postala majka, sve se promenilo, kuća nam je potpuno okićena i kupujemo poklone najmilijima, a Hanu uvek čekaju najlepši pokloni ispod jelke. Najlepši poklon koji sam ikada dobila za Novu godinu vezan je za moje detinjstvo. Kada sam imala sedam godina, dobila sam od roditelja žuti BMX, koji sam oduvek želela. Mada sada više uživam u darivanju nego u primanju poklona - rekla je Nataša Bekvalac.

Želje vezane za prorodicu

Pevačica se osvrnula i na prethodnu godinu, kao i na želje koje ima za 2012.

- Za mene je uspešna godina ona kada dobro pobedi zlo, kada postoje ljudi kojima verujem i koje volim. Na poslovnom i emotivnom planu ova godina mi je bila mučna i teška, turbulentna, s mnogo oscilacija, smenjivali su se uspesi, neuspesi i tako ukrug, što meni nikako ne odgovara jer je u mojoj prirodi da funkcionišem u harmoniji. Sve moje želje u sledećoj godini vezane su za porodicu, a što se mene lično tiče, volela bih da napravim najbolji album. Emotivno sam potpuno mirna - piše "Blic".

Još veruje u Deda Mraza

- Bez obzira na to što sam odrasla, i dalje volim da maštam i volim da verujem u sve te stvari, nikome ne rušim iluzije niti volim kada meni to drugi čine. Sada zajedno sa ćerkom verujem u Deda Mraza i u bajke - rekla je popularna pevačica.

Pogledajte još