Prvi porazi Majamija i Oklahome

Prvi poraz sinoć su doživeli i košarkaši Oklahoma tandera koji su poraženi sa 87:100 na gostovanju u Dalasu.

Houksi su nastavili sa odličnim igrama ove sezone, a u pobedi nad Majamijem odličan je bio Džo Džonson koji je zabeležio 21 poen a pratili su ga Al Horford i Trejsi Megrejdi sa 16.

Srpski košrakaš Vladimir Radmanović igrao je 20 minuta za ekipu Atlante ali nije poenima učestvovao u trijumfu svog tima.

U redovima Majamija, bolji od ostalih bio je Lebron Džejms sa 28 poena. Majamiju je to prvi poraz u sezoni posle pet pobeda.

Šampion Dalas zaustavio je na svom parketu ekipu Oklahome koja je od starta sezone imala sve pobede. Najbolji u redovima domaćina bio je Dirk Novicki sa 28 koševa dok je Šon Merion postigao 17.

U poraženom timu najefikasniji je bio Kevin Durant sa 27 poena.

Minesota je u Mineapolisu pobedila San Antonio sa 106:96 uz odličnu partiju Kevina Lova koji je postigao 24 koša i zabeležio 15 skokova.

Srpski košarkaš Darko Miličić postigao je deset poena uz šest skokova za Timbervulvse. Bivši centar Partizana Nikola Peković nije ulazio u Igru.

Košarkaši Bostona su posle tri startna poraza došli i do treće uzastopne pobede pošto su na svom terenu pobedili Vašington vizardse sa 100:92.

U timu iz Bostona odličnu partiju priužio je Rej Alen sa 27 poena a pratio ga je Pol Pirs sa 21. Srpski košrkaš Saša Pavlović nije bio u sastavu Seltiksa.

U ostalim mečevima Finiks je savladao Golden stejt sa 102:91, Indijana je bila bolja od Nju Džersija 108:94, dok je Detroit bio bolji od Orlanda 89:78.

Pobede su ostvarili i Denver nagetsi koji su bilji bolji od Milvokija 91:86, Toronto koji je pobedio Njujork 90:85 i Juta koja je nadigrala NJu Orleans 94:90.

Beta

Pogledajte još