Zvezda na pobedu u Vršcu

"Nema ništa lepše nego kada se Nova godina otvori pobedom. S obzirom na naš učinak, nije realno da pretimo Vrščanima, ali sigurno ćemo se boriti. Samo pod uslovom da pružimo maksimum, imaćemo šanse da stignemo do toliko željenog brejka", rekao je Sava .

"Nije nam lako, šale na naš račun nisu nam nimalo zabavne. Nikome nije svejedno, to je prirodno. Do sada nismo ispunili očekivanja. Realno, ni sreća nas nije pogledala. Ne mogu ni da se setim svih mečeva koje smo izgubili na jednu loptu. Da smo makar pola dobili, sada bi sve bilo drugačije. Pričala bi se druga priča."

Hemofarm trenutno zauzima 11. mesto na tabeli ABA lige sa četiri pobede i devet poraza, a Vrščani su u negativnom nizu od pet uzastopnih neuspeha. Ipak, Pešić ima mnogo poštovanja za izabranike Željka Lukajića.

"Znamo da je to ekipa koja je tokom sezone dosta napredovala. Njihov koncept je dosta sličan našem, imaju dosta mladih igrača i nedostaje im iskustva. Mi smo veoma ozbiljno pristupili pripremi utakmice. Dobra stvar je što nemamo nikakvih povreda u ekipi. Spremni smo da pružimo maksimum i nadam se da ćemo prikazati dobru igru " zaključio je Pešić.

Pogledajte još