Robi počeo pripreme bez Borhe i Brazilaca!

Trener "crveno-belih" Robert Prosinečki istakao je da su želje svih ljudi u klubu velike.

"Poželeo sam igračima puno lepih stvari, pre svega da igramo dobro. Imamo dosta novih igrača, obaveze su velike i oni moraju dati svoj maksimum", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.

On je kazao da je Zvezda pokušala u prelaznom roku da dovede najbolje igrače iz Srbije i ocenio da je u tome uspela.

"Dosta smo radili u prelaznom roku. Hteli smo da iz Srbije dovedemo najbolje igrače i to smo uspeli. Ima puno mladih reprezentativaca i nadam se da će izdržati pritisak", rekao je Prosinečki.

Trener Crvene zvezde dodao je da je prelazni rok tek počeo i da ima vremena za još pojačanja.

"Igrač koji dođe u Zvezdu mora da bude jako kvalitetan. Videćemo šta će biti sa Andrijom Kaluđerovićem, jer od njegovog odlaska zavisi dolazak novog napadača", rekao je on.

Prosinečki je naglasio da je imao dobar razgovor sa ljudima iz Barselone, da klubovi imaju dobru saradnju, ali da ne zna da li će neko od španskih igrača doći u Crvenu zvezdu, jer ih traže mnogi svetski klubovi.

(old_image)

Generalni sekretar Crvene zvezde Đorđe Stefanović istakao je da nisu svi igrači stigli na prozivku.

"Vinisijus Pašeko je opravdano odsutan, Evandro ima problema sa pasošem, a Kadu i Kristijan Borha neopravdano kasne i ne znam šta je u pitanju", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, postoji interesovanje za Zvezdine igrače, pre svih za Kaluđerovića i Kadua koje traže strani klubovi.

Stefanović je zatim ocenio da klub mora da krene od nule.

"Novi igrači znaju gde su došli. Mi idemo utakmicu po utakmicu I videćemo šta će biti. Koncentranisani smo na sebe i svoj rad", rekao je on i dodao da će Natanijel Asamoa iz Gane priključiti čim dobije pasoš.

Fudbaleri Crvene zvezde bazični deo priprema obaviće od 19. do 29. januara u Becićima, u Crnoj Gori, a završni deo u Turskoj, u Antaliji.


Beta

Pogledajte još