Probaj nešto malo drugačije

Tek otvoren bar a već nema mesta sedenje - mora da ima neki dobar razlog za to.Kuhinju je postavio Vlada Simić, za koga kažu da je jedan od najboljih kuvara u regionu. Ovo vas verovatno neće previše fascinirati jer zvuči kao jedna često koriščenja fraza, ali da ta priča u ovom slučaju ima valjanu pozadinu shvatićete kada probate neku od njegovih rukotvorina.

Chicago style pizza je ono što ovu piceriju izdvaja od drugih. Vazušasto testo, hrskavo spolja i mekana iznutra možete probati u različitim varijantama (Capricciosa, Pepperoni, Paesano, Toscana, Monte Verde, Pizzabar...). Ako ste, ipak za tanko dobro provereno testo, može i tako, u svim varijantama.

Restoran insistira na konceptu svežih sastojaka i pripreme u momentu kada gosti poruče jelo. Porcije su obimne, te tako ne izostaje ni kvalitet ni kvantitet, što je važno za sve gurmane. Paste koje možete probati u Pizza baru su domaće i prave se od trideset žumanaca.

Enterijer lokala je moderan i poptuno originalan jer je većina nameštaja urađena ručno. Ako želite da se onako punog stomaka, malo opustite, sedite u neki od separea sa udobnim garniturama.

Poslovni kvart u kome se nalazi Pizza bar, donekle određuje strukuturu gostiju, ali iako ne spadaš baš u tu grupu, bez brige. Ovde su dobrodošli svi ljubitelji dobrog zalogaja, na kafu sa prijateljima, ručak sa porodicom ili romantičnu večeru.

Uskoro dostava.

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.