Nema dokaza da je Natali Vud ubijena

LOS ANDJELES, 11. januara 2012. (Beta-AP/AFP) - U istrazi o smrti američke glumice Natali Vud (Natalie Wood) nisu pronadjeni novi dokazi koji bi ukazali da je ona ubijena, saopštile su vlasti Los Andjelesa.

Kako prenosi list Los Andjeles Tajms, glavni istražitelj u tom slučaju Vilijam Meksvini (William McSweeney) izjavio je da posle nekoliko nedelja istrage, razgovora i saslušanja nisu otkriveni nikakvi dokazi koji bi mogli da potvrde da glumica nije poginula nesrećnim slučajem, kako je prethodno utvrdjeno, već da je ubijena.

Policija tog grada odlučila je u novembru da otvori ponovo istragu o misterioznoj smrti Natali Vud 1981. godine, pošto se nekoliko izvora javilo sa nvodno novim informacijama o tom slučaju.

Natali Vud (43) utopila se 28. novembra 1981. godine tokom krstarenja kod ostrva Katalina sa svojim mužem Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokenom.

Veče pre nego što je njeno telo pronadjeno, Vagner, Vudova i Voken zajedno su vecerali u jednom restoranu na ostrvu posle čega su se vratili na jahtu gde su popili po nekoliko pića. Prema navodima istrage, izmedju Vokena i Vagnera zatim je izbila oštra svadja.

Kapetan jahte tada je izjavio da se posle svadje Voken povukao u svoju kabinu, a da je Vagner otišao u potragu za svojom suprugom pošto je primetio da nedostaje gumeni čamac za spasavanje.

"To se i dalje vodi kao nesrećan slučaj. Ništa nije otkriveno što bi danas omogućilo da se ponovo otvori istraga", rekao je Meksvini.

Pogledajte još