Keti Peri omiljena ženska umetnica

LOS ANDJELES, 12. januara 2012. (Beta-AP) - Pevačica i glumica Keti Peri dobila je nagradu Pipls čojs za omiljenu žensku umetnicu, najbolju turneju, pesmu godine "E.T" sa Kanje Vestom, muzički video za "Last Fiday Night" i gostujuću televizijsku zvezdu za seriju "How I Met Your Mother".

Keti Peri nije prisustvovala 38. dodeli nagrade u sredu uveče u u Los Andjelesu koja se dodeljuje za poseban doprinos popularnoj kulturi u kategorijama televizije, filma i muzičke umetnosti.

Poslednji u serijalu filmova o Hariju Poteru, "Hari Poter i relikvije smrti: Drugi deo", osvojio je nagrade za omiljeni film, akcioni film, adaptaciju knjige i kompletnu glumačku ekipu.

Glumci Ema Stoun i Džoni Dep osvojili su nagrade za omiljenu glumicu i glumca, dok je Dep osvojio i priznanje za najbolji glas koji je pozajmio animiranom junaku za "Rango", a Stoun je izabrana i za omiljenu komičarku.

Priznanje za najboljeg akcionog glumca pripalo je Hjuu Džekmanu, za najbolju komediju proglašen je film "Bridesmaids", za najbolju dramu "Water for Elephants", dok je Adam Sendler poneo titulu najboljeg komičara, a Rajan Rejnolds i Grin Lantern omiljenih super heroja.

Morgan Friman proglašen je za omiljenu filmsku ikonu ikada. Nagrada Pipls čojs dodeljuje se na osnovu glasova obožavalaca na internetu. Nagrada se dodeljuje svake godine od 1975. godine.

Pogledajte još