Rijaliti na britnski način

Građani Velike Britanije na jednoj od svojih televizijskih stanica imaju upravo priliku da gledaju ovakv jedan program u rijalitiju "Take me out".

- Seksali smo se gde god smo stigli, jedni pred drugima i po svim sobama vile - rekao je jedan od učesnika "Take Me Out", prenosi britanski "The Sun".

Tokom divljih orgija u potpuno pijanom stanju učesnici programa uništili su vilu u južnom Velsu, koja je zaštićena zakonom i na popisu je kulturne baštine Velike Britanije.

Tantrički seks

- Krenuli smo s cuganjem i malo nevinog flertovanja, a sve je završeno kolektivnim seksom i demonstriranjem tantričkog seksa - napisao je jedan od učesnika zabave na kojoj je oko 4 000 evra potrošeno na alkohol.

Jedna od devojaka je tokom zabave imala odnos sa trojicom muškaraca, a eksplicitne fotografije pojavile su se i na Facebooku. Medijska kuća ITV koja snima ovaj program, ne vidi problem u ponašanju učesnika programa.

Koncept rijalatija je da se muškarci takmiče za sastanak s devojkom. Sve devojke sede u jednoj prostoriji i imaju upaljene lampice kojima daju do znanja da su zainteresovane. Kad ugase lampicu znači da im kandidat nije zanimljiv.

Pogledajte još