Kristina Bekvalac i Stanija Dobrojević u Survajveru

Iako su tri grupe učesnika već otputovale, Kristina je zbog poslovnih obaveza otišla dan kasnije, a na letu preko Frankfurta pridružila joj se Stanija. Mlađa sestra pop pevačice Nataše Bekvalac se dugo premišljala da li da prihvati ponudu za rijaliti, prenosi Blic puls.

"Zbog poslovnih angažmana Kristina je dugo razmišljala da li da prihvati poziv za „Survajver". Dodatno joj je teško palo odvajanje od ćerke Petre, koja će 23. januara napuniti tri godine, a Kristina neće moći da prisustvuje proslavi rođendana. U poslednjem momentu prihvatila je poziv" - kaže prijatelj stilistkinje, koja je zbog ugovora sa producentima rijalitija samo porodici i najbližim prijateljima rekla da odlazi na Kostariku, gde će preživljavati 45 dana.

(old_image)

Kristina se prošle godine razvela od Iva Martinovića, jednog od suvlasnika produkcijske kuće „1984", a javnosti je poznata i kao bivša devojka rukometaša Vlade Mandića. Stanija je poznata kao zavodnica - na spisku njenih bivših su Viktor Troicki, Gojko Kačar, Vladimir Volkov, Nemanja Tomić, Milan Lola Smiljanić i Vlada Stanojević.

Pogledajte još