Navijači došli da podrže Stanojevića

BEOGRAD, 14. januara 2012. (Beta) – Nekoliko stotina navijača Partizana okupilo se u subotu na severnoj strani stadiona da podrže smenjenog trenera Aleksandra Stanojevića, ali je uprava najavila da neće dozvoliti da se u klupskim prostorijama održi konferencija za novinare mladog stručnjaka.

Izmedju 800 i 1.000 navijača okupilo se na severnoj strani stadiona noseći transparente i pevajući pesme. Na najvećem je pisalo “Podrška Stanojeviću – Avram, go home”, koji se odnosi na novog trenera crno-belih Avrama Granta.

Niko od brojnih izveštača nije video Stanojevića, koji je najavio da će se obratiti medijima u 14 sati. Ulaz u prostorije kluba na severnoj strani stadiona je zaključan, a iz uprave je rečeno da neće dozvoliti bivšem treneru da održi konferenciju za novinare ni u restoranu na istočnoj tribini.

Osim transparenata i pesama, okupljeni navijači i na druge načine iskazuju nezadovoljstvo upravom, pa su tako doneli i burek za potpredsednika Mileta Jovičića, koji je ranije izjavio da na račun Partizana “nije ni burek pojeo”.