Ministri, fudbaleri, svi u noćni provod: FOTO

Ljubitelji dobrog noćnog provoda dobili su još jedan eklskluzivan noćni klub u srcu Beograda gde će u narednom periodu moći da uživaju u dobroj zabavi i vrhunskoj atmosferi do ranih jutarnjih časova, već popularnog kluba THE BOX.

Nakon zagrevanja u Disko Petlu uz house i rnb zvuke za koje je bio zadužen DJ Tom Gepard, izvanredno raspoloženi gosti su se preselili u prelep prostor kluba the Box gde se zabava nastavila do ranih jutarnjih časova.

Za atmosferu u petak 13. i doček Srpska Nove godine bio je zadužen NO COMMENT bend koji je odličnim repertoarom i fantastičnom energijom posetioce ovog prestižnog mesta za provod ostavio bez teksta, dok je za nezaboravan provod beogradskih klabera u subotu bio zadužen Oliver Stojiljković i Muzicka Mašinerija.

POZNATI U PROVODU - OD POLITIČARA DO SPORTISTA

Veliki broj poznatih ličnosti i ovog vikenda za top night life destinaciju odabrao je Disko Petao i the Box klub, pa su se do zore provodili Goran Karić sa suprugom Ivanom u društvu proslavljenog fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija i njegove supruge Snežane kao i portparolke DS-a Jelene Trivan, Tijana Dapčević ,ministar Oliver Dulić, Danijel Pavlović, manekeni Vlada Cvetković i Maja Malnar, Aleksandra Mastelica sa verenikom, glumica Nina Janković sa deckom Matijom, golman Vlada Stojković.
Ponesena odličnom atmosferom, na opšte iznenađenje prisutnih gostiju pevacica Jovana Nikolić je otpevala svoj hit "Moli, moli" i atmosferu dovela do usijanja.

Disko Petao i klub the Box su i narednog petka i subote pripremili odličnu zabavu za mnogobrojne goste iz Evrope ali i Beograđane koji vole dobru zabavu .

Pogledajte još