INTERVJU: Marko Nastić pred nastup u Tjubu

Prva žurka je prošla više nego dobro. Da li ste možda spremili nešto novo za ovaj put i da li opet možemo da očekujemo, sada već tradicionalni, “back 2 back” set?

MN: Trenutno sam u Meksiku, a iz Beograda sam otišao na brzinu pa nisam imao vremena da detaljnije proćaskam sa ekipom. Ali, što kvariti koncept koji je dobar? Publika je bila vesela za vreme i zadovoljna posle naših prethodnih nastupa, tako da definitivno nastavljamo sa istim tempom. Radujem se još jednoj fenomenalnoj žurci.



Ova sezona ti je do sada bila veoma radna i imao si veliki broj nastupa u Beogradu. Bio si za miksetama KC “Grada”, “Mladosti”, “Tjuba”, “20/44”… ali i učestvovao u vraćanju “Industrije” iz mrtvih, bar na dva dana. Kako je prošla novogodišjna žurka i da li su ti malo proradile emocije kad si se podsetio starih dana?

MN: Da, veoma uzbudljiva Nova Godiina. Imao sam i “back2back” set sa Dejanom Milićevićem u Osjieku i onda povratak u tu legendarnu rupu! Emocije su proradile, znojne žlezde su proradile i sad mi je jasno zašto sam bio toliko mršav u mladosti, jer sam iz kluba izašao skroz mokar .. Šta reći, u Beogradu, a i šire definitivno ima ljudi koji su puni dobrih vibracija, što se i videlo u “Industriji”.

Međutim, “Easy tiger” je sigurno tvoj najzanimljiviji projekat ove godine, gde si se, osim za gramofonima, našao i u ulozi organizatora. Da li si zadovoljan kako je prošla ta žurka i da li spremate uskoro nešto slično?

MN: Vajb je zaista bio odličan i definitivno sam zadovoljan programom i organizacijom. Inače, ove godine radimo “Easy tiger” na drugoj lokaciji u Beogradu,koju još nećemo otkrivati, a planiramo da sa žurkom posetimo i Novi Sad i Niš!

Koji su ti planovi ove godine? Da li možda već znaš neke festivale ili veće žurke na kojima ćeš nastupati?

MN: Nova Godina je počela odlično. Trećeg januara sam radio Chartagenu i onda osmog zatvorio čuveni BPM festival u Playi Del Karmen u Meksiku. Što se tiče festivala, radujem se “Sheru”, a s vremenom ću vas updejtovati šta se dešava 🙂

Novogodišnja čestitka za čitaoce?

MN: Na prvom mestu želim svim čitaocima da budu zdravi, jer mislim da je to najbitnije, a sve ostalo će samo doći!

Pogledajte još