Novinarima onemogućeno da prate trening

BEOGRAD, 16. januara 2012. (Beta) - Koordinator za sportska pitanja Fudbalskog kluba Partizan Albert Nadj rekao je da veruje da će novinarima od utorka biti omogućeno da nastave uobičajen rad u sportskom centru Zemunelo, odnosno da gledaju treninge.

"Što se mene tiče, ovo danas je bio nesporazum sa novinarima. Već od sutra će biti omogućen normalan rad, kao i do sada. Za sutra sam se ja lično pobrinuo da tako bude, a za dalje ne znam, jer neću da se bavim tudjim poslom", rekao je Nadj agenciji Beta.

Novinari su došli danas na okupljanje Partizana i prvi trening novog trenera Avrama Granta. Ali, posle oko 15 minuta od početka treninga, obezbedjenje je zamolilo novinare da napuste sportski centar, što je suprotno dugogodišnjem običaju da izveštači uzimaju izjave posle treninga.

"Od sutra će se nastaviti normalno, ne znam zašto bi neko imao nešto protiv (uzimanja izjava), javnost treba da zna šta se dešava i normalno je da igrači imaju komunikaciju sa novinarima. Za sutra će sigurno biti normalno, a za dalje - ne želim da se bavim tudjim poslom", ponovio je Nadj.

Dosadašnji portparol Partizana Marko Vjetrović više nije na toj funkciji, a konferenciju za novinare prilikom predstavljanja Granta vodila je novinarka Nataša Cvetković.

Pretpostavlja se da je Grant želeo da prvi trening održi zatvoren za javnost da bi se upoznao sa igračima, ali novinare niko nije obavestio da će biti tako.

Pogledajte još