Grant "izbacio" novinare iz Zemunela

Koordinator za sva sportska pitanja fudbalskog kluba Partizan Albert Nađ rekao je da veruje da će novinarima od sutra biti moguće da nastave uobičajen rad u sportskom centru Zemunelo, odnosno da gledaju treninge.

Što se mene tiče, ovo danas je bio nesporazum sa novinarima. Već od sutra će biti omogućen normalan rad, kao i do sada. Za sutra sam se ja lično pobrinuo da tako bude, a za dalje ne znam, jer neću da se bavim tuđim poslom”, rekao je Nađ.

Novinari su došli danas na okupljanje Partizana i prvi trening novog trenera Avrama Granta.

Ali, posle oko 15 minuta od početka treninga, obezbeđenje je zamolilo novinare da napuste sportski centar, što je suprotno dugogodišnjem običaju da izveštači uzimaju izjave posle treninga.

“Od sutra će se nastaviti normalno, ne znam zašto bi neko imao nešto protiv (uzimanja izjava), javnost treba da zna šta se dešava i normalno je da igrači imaju komunikaciju sa novinarima. Za sutra će sigurno biti normalno, a za dalje – ne želim da se bavim tuđim poslom”, ponovio je Nađ.

Funkcioner Partizana rekao je da je zvao sve novinare čije brojeve ima da ih obavesti da će sutra biti nastavljen uobičajen rad sa prvotimcima i stručnim štabom crno-belih.

Dosadašnji portparol Partizana Marko Vjetrović više nije na toj funkciji, a konferenciju za novinare prilikom predstavljanja Granta vodila je novinarka Nataša Cvetković.

Pretpostavlja se da je Grant želeo da prvi trening održi zatvoren za javnost da bi se upoznao sa igračima, ali novinare niko nije obavestio da će biti tako.

Partizan je prvi deo prvenstva završio sa 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Beta