Balak: Igraću svoju igru

BERLIN, 18. juna 2006. (Beta-Rojters) – Kapiten Nemačke, Mihael Balak, rekao je danas da će igrati na svoj agresivan način protiv Ekvadora u poslednjoj utakmici prve faze, iako bi mu eventualni žuti karton doneo suspenziju.
“Vrlo je teško suzdržavati se na Svetskom prvenstvu. Želimo da pobedimo na ovoj utakmici i zadržimo samopouzdanje. Snažni startovi su deo igre”, rekao je Balak.
Stručni štab Nemačke objavio je da se Balak neće odmarati na utakmici u utorak, kada će juriti pobedu nad Ekvadorom, kojom bi obezbedili prvo mesto u grupi A. Obe ekipe ranije su obezbedile plasman u drugu fazu.
Žuti karton u utakmici sa Ekvadorom doneo bi suspenziju Balaku u osmini finala, u kojoj će “panceri” najverovatnije igrati protiv Engleske ili Švedske.
U istoj situaciji nalazi se i Kristof Mecelder, ali je Balak tražio od selektora Jirgena Klinsmana da na teren izađe sa istom defanzivnom linijom koja je odlično igrala u pobedi nad Poljskom od 1:0.
“Igrači su pronašli svoju igru. U odbrani vam trebaju stabilnost i istrajnost. Svi na Svetskom prvenstvu žele da krenu u napad, ali moramo da budemo oprezni, kao protiv Poljske”, rekao je Balak.

POLJOPRIVREDNI SAJAM

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.