ŠIROM OTVORI OČI: Brus Vilis se "šunja" po Beogradu?

Popularni glumac Brus Vilis, kako piše "Blic", u Beogradu je boravio svega nekoliko dana, a njegova poseta je držana u najvećoj tajnosti. Glumac je u Srbiju došao kako bi uradio neka probna snimanja, a jedna od lokacija koju je obišao je i deo oko Glavne železničke stanice.

Kako smo pre pisali još od jeseni prošle godine se priča da će se peti deo kultne franšize "Umri muški", pored ostalih lokacija u Istočnoj Evropi, snimati i u Srbiji. Pričalo se da Brus Vilis stiže na naš salaš, a zatim i da će se deo scena filma snimati u Centralnom zatvoru. Međutim, pokazalo se da su producenti ove akcije zainteresovani i za druge lokacije u našoj prestonici.

Ekipa filma, po pisanju "Blica", za svoje potrebe planira da na nekoliko dana zatvori Glavnu železničku stanicu i okolne ulice kako bi se snimanje odigravalo neometano, ali im je za to potrebna dozvola gradskih vlasti, koju zasad nisu dobili jer je u pitanju deo grada s najprometnijom saobraćajnicom, te se i dalje vode pregovori o načinu na koji im može biti omogućeno snimanje.

Brus Vilis, odnosno Džon Meklejn se u Beograd vraća kada na red dođe snimanje u našem gradu. Nakon Beograda uputio se u Sofiju gde je završio snimanje akcije "Plaćenici 2" da bi nakon toga krenuo put Budimpešte, gde je početkom meseca započelo snimanje "Umri muški 5".

Najveći broj scena biće urađen u centralnom delu Budimpešte, koja bi, kao i Beograd, trebalo da dočara gradove Rusije, u kojoj je smeštena radnja novog filma.

Premijera filma čiji je radni naslov "A Good Day To Die Hard" već je zakazana za 14. februar 2013. godine. Pored Vilisa u novom nastavku filmu igraće i Patrik Stjuart, i to kao glavni negativac - ruski general.

Brus, dobro nam došao u Beograd!

Pogledajte još