Atlanta upisala 10. pobedu, Lejkersi bolji od Dalasa

Atlanta je stigla do deste pobede u sezoni pošto je na svom parketu bila bolja od Toronta predvođena Džošom Smitom koji je zabeležio 28 poena i 15 skokova, a efikasan je bio i Džo Džonson sa 27 koševa.

Vladimir Radmanović proveo je nešto više od deset minuta na parketu uz šest poena tri skoka i dve asistencije.

Kod gostiju iz Kanade najbolji je bio rezervista Geri Forbs sa 22 koša.

U derbiju Zapadne konferencije, u meču sa malim brojem poena, Lejkersima je pripala nizvesna završnica, dok su prošlogodišnji šampioni iz Teksasa zabeležili i šesti poraz u novoj sezoni.

Najbolji u Lejkersima bio je Endrju Bajnum sa 17 koševa i 15 skokova dok je Kobi Brajant zabeležio 14 a Derek Fišer, koji je odlučio meč i doeneo desetu pobedu timu iz Kalifornije, imao je 13.

Kod Dalasa raspoložen je bio samo Dirk Novicki sa 21 košem.

Oklahoma siti tandersi nastavili su sa odličnim partijama i pobedili Boston sa 97:88 i došli do 12 pobede u sezoni uz samo dva poraza.

Kevin Durant ponovo je bio odličan uz 28 koševa a pratio ga je Rasel Vestbruk sa 26.

U timu Seltiksa Pol Pirs dao je 24 poena, a po 12 su dodali Kevin Garnet, Džermejn Onil i Radžon Rondo. Srpski košarkaš Saša Pavlović nije igrao za tim iz Masačusetsa.

(old_image)

Lideri Istočne konferencije Čikago Bulsi zabeležili su tek treći poraz u sezoni a nadigrali su ih Memfis Grizlisi sa 102:86.

Kod pobednika najefikasniji je bio Rudi Gej sa 24 poena, Majk Konli dodao je 20 a Španac Mark Gasol 19.

U redovima Čikaga nije nastupio najbolji košarkaš Derek Rouz, a 20 poena uz šest skokova zabeležio je Luol Deng.

Čikago sada ima skor od 12 pobeda i tri poraza dok Memfis ima učinak od šest pobeda i isto toliko poraza.

U ostalim mečevima Hjuston je savladao Vašington sa 114:106, sedam poena za ekipu iz glavnog grada SAD dao je bivši košarkaš Partizana Jan Veseli.

Minesota je pobedila Sakramento sa 99:86, srpski košarkaš Darko Miličić nije upisao poene, a Nikola Peković dao je pet koševa.

Filadelfija je pobedila Milvoki 94:82, Klivlend je nadigrao Šarlot 102:94, a Orlando je bio bolji od Njujorka 102:93. Los Anđeles Klipersi pobedili su NJu Džersi 101:91.

Beta

Pogledajte još