Zečica za primer

Pogađate reč je o Soraji, prvoj Plejboj zečici na ovim prostorima.

- Mnogo sam srećna, ostvarila sam san! Pobeda mi je zaokružila uspeh i donela potvrdu da sam radila pravu stvar i da mi se isplatio trud. Ovo je dokaz da je vredelo slikati se go i započeti saradnju sa "Plejbojem", kaže ona za Press.

Za Plejboj i bez para
Soraja kaže da pristaje da se slika za Plejboj i bez honorara.
- Verovatno bih pristala, jer mi novac nije bio presudan. Honorari koje devojke pominju su uglavnom nebulozni, preteruju i sebi tako pokušavaju da dižu cenu. Od honorara se nisam obogatila, ali sam sebi mogla da priuštim neke lepe stvari.

Pornići

Na pitanje da li gleda porno filmove i da li bi pristala da glumi u takvom filmu, Soraja kaže da bi slagala kada bi rekla da nije pogledala ni jedan pornić.

- Ali to me uopšte ne loži. Nikad se ne bih usudila da glumim u takvom filmu. Čak nisam od onih devojaka koje sa drugaricama prepričavaju stvari iz svog kreveta. Stidljiva sam, iako će retko ko pomisliti da je to istina.

(old_image)

Upitana zašto kriješ dečka Ivana Pripuza i kako on reaguje na njen angažman u "Plejboju", Soraja kaže da ne krije dečka.

- Paparaci nisu ambiciozni da ga uslikaju. Što se tiče fotografija, nije me sreo u manastiru pa da se iščuđava. Moj momak je prelep, odmeren i ima divne manire, pored njega se osećam kao dama i kraljica.
 
A sa Sorajom je žurka zagarantovana.

Predrasude

Soraju najviše nervijra predrasuda da se devojke koje se skidaju idu u krevet sa svima.

- Ako se slikaš gola, ideš sa svakim u krevet! To je apsurdno! Zadovoljna sam svojim telom i zašto ga ne bih pokazala?! Lažnih moralista ima na svakom ćošku, ali ne može me poremetiti ničija izjava jer sam svesna ko sam.

Tata nije video Plejboj

Soraja potiče iz konzervativne porodice i kaže da je pre angažmana razgovara sa svima do kojih mi je stalo, jer nije želela da bilo ko bude povređen.

- Moji najbliži, a posebno otac, do čijeg mišljenja mi je najviše stalo, najverovatnije nisu ni videli moj "Plejboj" i sklanjali su pogled kada bi na TV-u ili u novinama „natrčali" na moje fotke. Nikad mi ništa nisu rekli o tome.

Pogledajte još