Šta će kad je Kitić

Supruga Marta Savić kada je videla šta se događa poručila Miletu da se ne vraća kući, a on je sve izgladio dragim kamenom.

Marta je, kako piše Alo, na odmoru na Tajlandu, a za Miletove dogodovštine je čula od prijatelja.

Marta je trenutno u Tajlandu i čula je za ono što je emitovano u emisiji “Paparaco lov”. Prijatelji su je pozvali i javili joj da je Mile snimljen sa znatno mlađom devojkom. Ona trenutno ne želi da čuje za njega! Tamo je otišla kako bi se odmorila i želi da tako i ostane. Neće da se opterećuje ovakvim stvarima i sve što želi jeste da se prepusti lepotama tog mesta. Krivo joj je što se toliko trudila oko večere u njegovu čast, ali kako kaže, sada samo želi lepo da se odmori. Jedino što je poručila Miletu preko prijatelja jeste da je bolje da je ne čeka kod kuće – priča za “Alo!” izvor blizak pevačici.

– Kada je čuo da je Marta saznala za devojku sa kojom ju je navodno prevario, Mile je pokušao da stupi u kontakt sa njom i da se opravda. Pošto nije odgovarala ni na pozive ni na poruke, odlučio da se iskupi na drugi način. Tako je organizovao iznenađenje za suprugu. Kada je Marta stigla u sobu, na stolu ju je čekala korpa sa egzotičnim voćem, a između plodova se krila kutijica sa brilijantskim prstenom. Veoma se iznenadila, ali i dalje ostaje pri svome – kaže izvor blizak estradnom paru.

Mile: To je prijateljica

Mile Kitić kaže da je devojka sa kojom je uhvaćen samo njegova prijateljica.

Devojka koju ste videli na snimku je moja dugogodišnja prijateljica, sa kojom sam samo otišao na večeru. Naravno da nisam sa njom u vezi niti je istina da varam Martu – izjavio je Mile za “Alo!”, a u vezi sa našim saznanjima da Marta ne želi da ga vidi kod kuće, Kitić kaže:

– Ma to će Martu brzo da prođe. Ona zna da ja samo nju volim i da je ne bih prevario. To je bila njena prva reakcija na snimak, ali će kad je prođe bes da shvati da to nije istina. Biće sa nama sve u redu, čak sam joj priredio i jedno iznenađenje u Tajlandu – kaže pevač, a na pitanje kako to da njega stalno slikaju sa mlađim devojkama, kratko je odgovorio:
– Šta ću kad sam Kitić!