EXIT: 50% popusta za studente i srednjoškolce!

Ukoliko studirate ili se školujete ulaznice po ceni od 5490 dinara možete da kupite na sajtu Gigstix.com. Svaki kupac ima pravo da kupi jednu ulaznicu koja će biti personalizovana i kupovaće se online putem sajta Gigstix.com.

Najpovoljnije ulaznice za Exit festival po ceni od 4490 dinara rasprodate su za svega nekoliko sati.
Tako je preko 6000 najvernijih fanova već u decembru spremno za jedinstveni letnji provod na 13. Exitu, što je premašilo dosadašnje rekorde i očekivanja organizatora.

Sledeća promotivna cena četvorodnevne ulaznice je 6990, a redovna cena 10990 dinara.

Trinaesti Exit održaće se od 12. do 15. jula 2012. na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Exit se u prethodnoj godini ponovo našao na listi 9 najboljih muzičkih festivala na svetu po izboru CNN-a, a tome je svakako doprinelo toliko sjajnih koncerata, pozitivne energije, novih pokreta i ideja.

Da Exit nije samo muzički festival, potvrđuju brojne inicijative, kampanje i programi namenjeni podršci mladima sa naših prostora. Kroz muzičke i ekološke radionice i volonterske programe prošlo je preko 2000 talentovanih ljudi.

Festival aktivno i uspešno promoviše i domaću muzičku scenu kroz Exit label, online etiketu na kojoj je do sada predstaviljeno preko 20 najaktuelnijih albuma na domaćoj i regionalnoj sceni koji su dostupni za besplatan download. Mnogi od njih svirali su na najvećim festivalskim binama, ispred publike iz celog sveta. I naredne godine Exitmusic.rs biće mesto susreta najnovijih muzičkih izdanja i hiljada radoznalih posetilaca i fanova a nova imena biće uskoro objavljena.

Pogledajte još