Otac bez seksa

Trent Arsno (30) iz Kalifornije, sebe reklamira kao donatora "organske" sperme, otac je četrnaestoro dece, iako, kako sam tvrdi, nikada nije imao seksualne odnose sa ženama.

Arsno je stručnjak za zaštitu kompjutera koji je prema sopstvenom priznanju "100 odsto svoje seksualne energije posvetio proizvodnji sperme", da bi parovima koji ne mogu da imaju decu omogućio da postanu roditelji.

Nevin i u 40. godini

- Verovatno ću i sa 40 godina biti nevin, ali ću ipak imati više od petnaestoro dece - rekao je Arsno za sajt RadarOnline.com. prenosi "Blic".

U tok šouu poznatog američkog TV reportera Andersona Kupera, Arsno je imao priliku da upozna jedno od svoje biološke dece, dvogodišnju devojčicu Analiz.

(old_image)

- To je za mene veliko uzbuđenje. Izuzertno sam srećan što je ona zdrava i što živi u domu ispunjenom ljubavlju. Nadam se da ima gen saosećanja i da će ga njeni roditelji negovati - rekao je Arsno.

Banka sperme u stanu

Agencija za hranu i lekove (FDA) naložila je zatvaranje Arsnoove besplatne banke sperme, koja se nalazi u njegovom stanu, zato što nije preduzeo zakonom propisane mere za sprečavanje širenja seksualno prenosivih bolesti, prenosi "Merkjuri njuz". Arsno, međutim, tvrdi da njegova "firma", u kojoj je on jedini zaposleni, nudi "svežu", a ne zamrznutu spermu.

- Pomažem ljudima u nevolji. Ne bavim se biznisom - izjavio je Arsno.

Veb sajt Gawker okarakterisao je Arsnoa kao “amatersku porno zvezdu” zbog eksplicitnih fotografija “donacija sperme” koje je postavio na internetu.

Pogledajte još