Nikola Karabatić bi da ga gleda Ana Ivanović

Karabatić je proglašen za sportistu Francuske 2011, a trenutno se nalazi u Novom Sadu, gde sa bije bitku za odbranu titule šampiona Starog kontinenta.

U intervjuu za "Alo!", jedan od najpoželjnijih neženja današnjice otkriva da je trenutno solo, ali i da bi voleo da ga bodri teniserka Ana Ivanović.

Izvini Nikola, ali imam puno posla oko onog Skota
(old_image)

- Od meni poznatih žena, uz moju majku, voleo bih da u publici vidim i Anu Ivanović. Ne palim se na pevačice, pogotovo ove novokomponovane. Takođe, bio bih srećan da u publici na nekom mom meču bude i Novak Đoković jer je to čovek koga posebno poštujem - priča Nikola.

Još je daleko ženidba

Zbog profesionalnih obaveza Nikola "nema mnogo vremena za žene", ali siguran je da pripadnice lepšeg pola svakako više vole uspešne ljude.

- O ženidbi trenutno uopšte ne razmišljam. Mislim samo na sport i na titule. Preokupacija su mi medalje. Mislim da život brzo prolazi i da vreme treba maksimalno iskoristiti i provesti ga sa najmilijima, da bi nam bio mnogo lepši nego što zaista jeste - kaže Nikola.

Priča da je njegova majka Radmila iz Francuske došla u Novi Sad da mi pruži podršku na EP i ne krije da mu je majka najveća podrška u životu.

Životni Nikolin cilj bio je da postane najbolji rukometaš na svetu.

- Uspeo sam u tome i ta titula mi predstavlja veliku motivaciju - kaže Karabatić na solidnom srpskom jeziku.

Pogledajte još