Dupla MTV premijera: Ella Dvornik i Massimo

Dupla MTV premijera vam donosi u ponedeljak, 23. januara u 20:00 dva nova i dugo očekivana spota: Massimo premijerno predstavlja video za pesmu "Dodirni me slučajno" a Ella Dvornik lansira spot za svoj drigi singl "Rođeni u krivo vrijeme".

Aktualni Massimov singl "Dodirni me slučajno" nas vodi od fatalnog početka i teških trenutaka koje glavni akter proživljava zbog nerealizovane ljubavi pa do trenutka u kojem on ipak poveruje da postoji šansa za njih dvoje - u nekoj dalekoj budućnosti. Reditelj Tomislav Marić, inspirisan orijentalnim elementima pesme, koja ima ponešto i od starinske starogradske patine, angažovao je za potrebe snimanja i plesačicu Natašu Moskaljov. Ona je u svojoj koreografiji otplesala široku lepezu pokreta, odgovarajući tako na stihove koje naš glavni junak upućuje svojoj dragoj.

"Zna biti teško prenijeti emociju pjesme i potpuno se uživjeti, no zato i radim s nekoliko ljudi, kao što je Tomica, pred kojima se mogu potpuno 'ogoliti' i dati najbolje od sebe" - kaže Massimo, i dodaje da je na snimanju ovog spota, kao i prošlog za pesmu "Iz jednog pogleda", zbog vremenskih (ne)prilika morao da ponavlja neke scene. Spot je sniman u dvorcu Bežanec, u malom zagorskom mestu Valentinovo, kao i na lokacijama u Zagrebu, a reditelj Tomislav Marić je za Massima do sada radio fotografije za tri omota njegovih albuma, ali ovo je prvi put da sarađuju na videu.

Nakon prvog singla "Vrati mi sve" koji je na godišnjoj MTV top listi Domaćica zauzeo deveto mesto (što je i najviša pozicija za jedan debi singl), Ella Dvornik se vraća sa novom pesmom koja bi mogla i da nadmaši njen prvenac. "Rođeni u krivo vrijeme" je naslov novog singla autora Danijela Bubića sa kojim se mlada pevaćka zvezda približava objavljivanju svog prvog albuma. Spot je sniman tokom decembra u Zagrebu, a osim Elle u videu se pojavljuje i njen bend. Za režiju je bio zadužen Andro Račić, a u nekim scenama protagonisti se vraćaju u Srednji vek, za šta su korišćeni kostimi Reda Srebrnog zmaja.

Dupla MTV premijera: Massimo - "Dodirni me slučajno" i Ella Dvornik - "Rođeni u krivo vrijeme", ponedeljak, 23. januar u 20:00, samo na regionalnom MTV-ju!

Pogledajte još