Studio smijeha u Beogradu

Nastupaju: Marina Orsag, Vlatko Štampar, Aleks Curać Šarić, Tihomir Paravina i Goran Furjan. Program vodi stand up komičar Srđan Dinčić iz Srbije.

Na prvom StandUpFestu, nedavno održanim u Domu omladine Beograda, domaća publika je sa oduševljenjem prihvatila humor stand up komičara iz svih bivših jugoslovenskih republika.

"Studio smijeha" je "comedy club" iz Zagreba i nudi vrhunsku zabavu u obliku stand up komedijem najavljuju organizatori.

O komičarima:

Marina Orsag
Prva profesionalna stand up komičarka sa Balkana. U svojoj šestogodišnjoj karijeri ima preko 800 nastupa. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan.Dupli rogovi joj ne daju mira. Ne drži je mesto, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidla puta.

Vlatko Štampar
Komičar "Studija smijeha" koji iza sebe ima preko 400 nastupa po Hrvatskoj i Sloveniji. Velikim talentom kao i stasom pokazuje da je stand up komedija nešto čime namerava da se bavi još dugo. Živi na visokoj nozi i za praznike ne voli da se oblači u žensku odjeću!

Aleks Curać Šarić
Kako sam kaže, improvizacija i komunikacija s publikom najveći su mu kvaliteti kojima već petu godinu zabavlja publiku širom Hrvatske, a i šire.

Tihomir Paravina
Povremeno svira sintizajzer i peva u pogrešnom tonalitetu, ali priznaje kad pogreši. Već treću sezonu stalni je član postave "Studija smijeha" gde nastupa svake nedelje i u svojoj karijeri ima preko 300 nastupa.

Goran Furjan
Započeo je stand up karijeru u rodnom Varaždinu 2007. godine. Večiti je polaznik prijemnih ispita, ali nikad student. Iza sebe ima 400 nastupa i već četvrtu sezonu je rezident komičar Studija Smijeha. Čovjek koji je prvo morao da nauči hrvatski da bi nastupao u Zagrebu. Komičar koji je toliko dlakav da ostali komičari na plaži igraju pikado sa ping pong lopticama sa čičkom, a tabla je njegovo telo!

Pogledajte još