Prodanović: Najveći problem slovački golman

"Lepo je bilo u prvom poluvremenu, a drugo smo pali, verovatno zbog velikog broja izmena. Najveći problem je bio jer smo razbranili njihovog golmana. Nismo izgubili već smo igrali nerešeno, a dalje idemo sa četiri boda i nastavljamo u ritmu prvog poluvremena", kazao je Prodanović novinarima u beogradskoj hali Pionir.

Prodanović je bio najefikasniji u srpskom timu sa pet golova iz isto toliko šuteva.

Levo krilo Srbije Ivan Nikčević rekao je da je došlo do nepotrebnog opuštanja jer meč ništa nije odlučivao.

"Nismo želeli da ostavimo ovakav utisak, ali šta je tu je. Meč nije imao značaja i to je dovelo do opuštanja kojeg ne sme biti. Došao je dobar trenutak, možda, da nas opomene da ne podležemo euforiji", rekao je Nikčević.

Pivotmen Rastko Stojković kazao je da Srbija neće imati problema u nastavku prvenstva ako nastavi dobro da igra u odbrani.

"Da nam je neko ponudio ovakav ishod oberučke bismo ga prihvatili. Dokazalo se da ćemo pobeđivati ako nastavimo da igramo dobru odbranu ne primamo više od 20 golova po meču", kazao je Stojković.

Bek Žarko Šešum ocenio je da je "dobro" što je njegova ekipa u ovoj fazi prvenstva izgubila bodove.

"Dobro je što smo izgubili bodove u ovoj fazi takmičenja, jer je jasno da neće biti ni minuta lake igre do kraja. U drugom poluvremenu zakazali smo u odbrani, to je razlog što su nas Slovaci stigli", rekao je Šešum.

Beta

Pogledajte još