Pogledajte kako je nastajao animirani film "Star Wars: The Clone Wars"

Popularni "Ratovi Zvezda“ poprimaju novi, uzbudljivi izgled u prvom dugometražnom animiranom filmu studija "Lucas Film Animation" - "Star Wars: The Clone Wars". 

Film prati borbu vitezova Džedaja, koji se trude da održe red i povrate mir, dok Ratovi klonova haraju galaksijom. Anakin Skajvoker i njegova padavanska učenica Asoka Tano našli su se u misiji koja ih dovodi licem u lice sa zločinačkim bosom Džaba Hatom. U međuvremenu, na prvim linijama borbe u Ratovima klonova, Obi Van Kenobi i Joda predvode masovnu vojsku klonova u smelom pokušaju da se odupru snagama tamne strane.

Među glumcima koji su pozajmili glasove likovima su Met Lenter kao Anakin Skajvoker, Ešli Ekstajn kao Asoka Tano, Džejms Arnold Tejlor kao Obi Van Kenobi, Di Bredli Bejker kao kapetan Reks, Tom Kejn kao Joda, Nika Futerman kao Asadž Ventres, Ian Aberkrombi kao Kancelar Palpatin, Entoni Denijels kao C-3PO, Kristofer Li kao grof Duku i Semjuel L. Džekson kao Mejs Vindu.

Film "Star War: The Clone Wars" režirao je Dejv Filoni. Autori scenarija su Henri Gilroj, Stiven Melcing i Skot Marfi, a Džordž Lukas je izvršni producent.

"Star Wars: The Clone Wars" u domaće bioskope stiže 2. oktobra.

Pogledajte kako je nastajao ovaj animirani film! 

Pogledajte još