Konačno – Jovana i Željko se venčali na Maldivima

0

Posle burne veze pune uspova i padova izgleda, da je, ipak, ljubav pobedila. Bez novinara i paparaca pevač Željko Joksimović i voditeljka Jovana Janković venčali su se na Maldivima.

Godinu dana nakon veridbe i tri i po godine od početka ljubavne veze, popularni pevač i lepa voditeljka zakleli su se na večnu ljubav na jednom od najegzotičnijih mesta na planeti, piše “Blic”.

Na letovanje su otputovali sami i u tajnosti obavili čin venčanja po lokalnim običajima. Njihovi prijatelji kažu da su time želeli da izbegnu medijsku halabuku, ali i da sebi prirede događaj koji će zauvek ostati u sećanju i koji će jednoga dana moći da prepričavaju svojim unucima.

Za desetak dana će se vratiti u Srbiju i tada će zakazati crkveno venčanje i svadbenu žurku. Ukoliko papir sa Maldiva ne budu priznali u našoj opštini, ponovo će se i građanski venčati – priča njihov prijatelj za “Blic”.

“Аlo” piše da je Jovana obukla ekskluzivnu venčanicu koju je kupila u Beogradu.
– Na ovoj egzotičnoj destinaciji postoji paket venčanja, pa su njih dvoje uplatili ovakav aranžman, i to u jednom od najluksuznijih hotela – kaže sagovornik “Alo”.

Svadba u Beogradu

Priča se da će na svadbi Željkov kum biti Bane Obradović, menadžer, a Jovanin Srđan Predojević, voditelj Jutarnjeg programa TV “Pink”.

Ma, sve su nas iznenadili! Mada, od njih čovek svašta može da očekuje. Ne bi me iznenadilo da nakon ovoga odu u Las Vegas da se i tamo još jednom venčaju – smeje se naš sagovornik.

Ovo je Jovani prvi, a Željku drugi brak. Sa prvom suprugom Vesnom ima ćerku Minu.” Tvrdi se takođe da je Jovana odlučila da svom prezimenu doda i muževljevo.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.